Safety 1st Kinderwagen

U verwacht dat uw kinderwagen u voor langere tijd van dienst zal zijn en dat deze een ‘no-nonsense’ design combineert met een groot gebruiksgemak en veiligheid. Een Safety 1st kinderwagen is een 2 in 1 kinderwagen die precies dat doet dat u er van verwacht. U kunt deze kinderwagen online voordeliger aan schaffen dan u denkt en zeker voordeliger dan bij een reguliere winkel.

Een kinderwagen van Safety 1st kunt u vanaf het eerste begin gebruiken als reiswieg. Als uw kind ouder wordt dan zorgt de Safety 1st wandelwagen inzet er in een handomdraai voor dat u een wandelwagen hebt. Het duurzame aluminium frame zorgt er voor dat de kinderwagen licht in gewicht is maar wel erg stevig en duurzaam. De goedkope kinderwagen van Safety 1st is eenvoudig in en uit te vouwen en vormt in gevouwen een compact pakket. Aan de voorzijden is de kinderwagen voorzien van zwenkwielen voor extra stuurcomfort die, als u dat wenst, ook vastgezet kunnen worden. Aan de achterzijde is de kinderwagen voorzien van comfortabele luchtbanden die eenvoudig gedemonteerd kunnen worden waardoor een nog compacter pakket over blijft. De zitting is omkeerbaar waadoor uw kind naar voren kijkt of afhankelijk van uw keuze in uw richting. De zitting is verder in drie standen verstelbaar waardoor u altijd een gewenste positie voor uw kind kunt vinden, ook aan uw gemak is voorzien doordat ook de duwbeugel in drie standen verstelbaar is.

De Safety 1st kinderwagen is een heel complete kinderwagen doordat het onderstel geleverd wordt met een reiswieg voor de eerste periode en een wandelwagen inzet voor daarna. Ook wordt de kinderwagen geleverd met een afsluitbare wagenmand en is de reiswieg voorzien van een kap en een afdekhoes. De wandelwagen inzet wordt geleverd inclusief kap en voorbeugel voor de veiligheid. De veiligheid van een kinderwagen van Safety 1st is verder gegarandeerd door toepassing van een verstelbare 5-puntsgordel. Ook wordt de goedkope kinderwagen van Safety 1st geleverd met een adapter voor Maxi-Cosi autostoeltje en de Safety 1st Mimas auto stoel. Hierdoor kunnen deze auto stoeltjes eenvoudig op het Safety 1st onderstel geplaatst worden. Een autostoel is een absolute must als u vaak met uw kind in de auto rijdt of ver met de auto rijden moet. Een auto stoel is puur en alleen gemaakt voor de veiligheid en dat is toch ook voor u één van de belangrijkste criteria.

Om een kinderwagen van het merk Safety 1st goedkoop aan te schaffen raden wij u aan om een kijkje te nemen bij de online kinderwagens winkel die u op deze website vindt. De kinderwagen aanbiedingen die u daar vindt combineren de Safety 1st producten vaak met aantrekkelijke extra’s dus mis dit niet. Bij het kopen van een goedkope kinderwagen Safety 1st kiezen verzekerd u van een veelzijdige kinderwagen in een rode of een zwarte uitvoering. De kinderwagen is robuust uitgevoerd en gemaakt van stevig aluminium en bekleed met slijt bestendige stoffen. Deze combinatie garandeert bij normaal gebruik van de kinderwagen en normaal onderhoud een lange levensduur.

De keuze voor een Safety 1st kinderwagen is een keuze voor een complete set producten die in alle soorten van gebruiksgemak voorzien waarbij bovendien de veiligheid van uw kind voorop staat. Door de toepassing van duurzame materialen en een eenvoudig in te klappen ontwerp is een kinderwagen van Safety 1st een ideale reisgenoot geworden. De online kinderwagens winkel die u op deze website aan treft heeft over het algemeen een goede keuze aan modellen dus kijk gerust rong of er iets bij zit dat u kan bekoren. Alle informatie over de goedkope kinderwagen van Safety 1st kunt u op de website vinden en meer informatie is aan te vragen bij de vakkundige medewerkers van deze online kinderwagens winkel. Zij zullen u bijvoorbeeld kunnen vertellen waarom de producten van Safety 1st goedkoop zijn en niet minder in kwaliteit. Ook zullen de medewerkers van de online kinderwagens winkel u graag antwoord geven op al uw vragen en u desgewenst voorzien van een deskundig advies over de beste kinderwagen voor uw behoeftes. De Safety 1st kinderwagen bij deze online kinderwagens winkel is met zijn eigentijdse ‘no-nonsense’ design een populaire keuze voor ouders die graag gebruiksgemak willen combineren met een goede veiligheid en natuurlijk de laagste prijs.