Koelstra Kinderwagen

Koop NU een Koelstra Kinderwagen Klik Hier

Wat zou het mooi zijn als u met één kinderwagen alle kanten op kan, dat kan dus met een Koelstra kinderwagen. De combi kinderwagen van het Nederlandse merk Koelstra bieden u een unieke combinatie van veiligheid, innovatie, gebruiksgemak, kwaliteit en een lage prijs. U kunt het uw kind niet aandoen om niet voor Koelstra kinderwagens te kiezen.
Een Koelstra kinderwagen is een product van jarenlange innovatie door dit Nederlandse bedrijf. Koelstra biedt meerdere modellen aan waarvan de wandelwagen met reiswieg of de buggy het populairst zijn. Een Koelstra goedkope kinderwagen heeft een basis frame van aluminium waarop zowel een wandelwagen als ook een reiswieg te plaatsen is. Standaard wordt de Koelstra wandelwagen geleverd en is de reiswieg een optie. Een online kinderwagens winkel zal echter veelal een combinatie set in de aanbieding hebben waardoor u beide koopt in één maal. Het feit dat Koelstra producten vaak als een set verkocht worden maakt de aanschaf interessanter omdat de totale prijs dan lager is dan van alle losse producten. Bij het kopen van een goedkope kinderwagen Koelstra combinatie aanbiedingen kiezen loont dus echt de moeite.

Het aluminium frame van een kinderwagen van Koelstra zorgt voor een uiterst lichte kinderwagen en biedt ook de benodigde sterkte die u van een kinderwagen verwacht. Het frame is eenvoudig in te klappen en uit te klappen en is in beide toestanden uitgerust met een aparte veiligheidsvergrendeling. De zitting van de wandelwagen inzet is in beide richtingen te plaatsen waardoor uw kindje zowel naar voren als ook in uw richting kan kijken. De Koelstra kinderwagen is voorzien van een traploos verstelbare rugleuning die eenvoudig van zitstand naar slaapstand gezet kan worden, de beensteun kan hierbij volledig horizontaal gezet worden voor een ideale houding. De zitting van de kinderwagen is erg ruim en ze maximale lig lengte is maar liefst 88 centimeter. De zitting sluit rondom goed af en geeft daarmee een optimale bescherming. Als de kinderwagen als buggy gebruikt wordt dan schuift door een ingenieus systeem de zitting automatisch mee in en uit. De Koelstra goedkope kinderwagen wordt standaard ook geleverd met een zonne- en regenkap die voor extra veiligheid is voorzien van twee grote driehoekige reflectoren.
Bij het kiezen van een goedkope kinderwagen Koelstra kiezen is kiezen voor een hoger niveau van veiligheid door de toepassing van een volledig verstelbare 5-punts veiligheidsgordel die ook in hoogte verstelbaar is en daardoor altijd naar de lengte van uw kindje is aan te passen. Alle wielen van een Koelstra kinderwagen zijn voorzien van onafhankelijke vering en comfortabele luchtbanden, het voorste zwenkwiel is vast te zetten en alle wielen zijn voorzien van een voet rem. De Koelstra kinderwagen is bekleed met een stof die vuil- en waterafstotend is en een goede UV bescherming biedt waardoor deze niet verkleurd, de volledige bekleding is te demonteren en is wasbaar. Een kinderwagen van Koelstra wordt standaard ook geleverd met een boodschappenmand, een extra opberg vak met ritssluiting en een extra beugel voor de veiligheid die ook helpt bij het instappen.10
De Koelstra kinderwagen kan geleverd worden met aan aantal accessoires waaronder een adapterset voor een Maxi-Cosi auto stoel, boodschappen tassen, een voeten plankje, extra bescherm beugels en een gevoerde voetenzak waardoor uw kindje ook op een koude winterdag lekker warm kan blijven. De reiswieg is in twee richtingen te plaatsen en de zonnekap voorzien van driehoekige reflectoren is traploos verstelbaar en afneembaar en met fleece stof gevoerd, de reiswieg is klein opvouwbaar en de matras is machine wasbaar.

Een kinderwagen van Koelstra biedt u een heleboel mogelijkheden en bovenal een comfortabele en veilige manier om aan de wandel te gaan met uw kindje. Als u meer wilt weten over Koelstra kinderwagens kijk dan voor extra informatie op de website van de online Kinderwagens winkel die u op deze website kunt vinden. Indien u na het lezen van die informatie nog verdere vragen hebt dan kunt u altijd contact opnemen met de vakkundige medewerkers van de online kinderwagens winkel. Zij zijn ten alle tijden bereid om u vriendelijk te woord te staan en u van een antwoord te voorzien op al uw vragen. Ook kunnen zij u van een deskundig advies voorzien die u kan helpen bij het maken van de keuze wat de beste Koelstra goedkope kinderwagen voor u is.