Contact

Bij het samenstellen van de informatie op deze website zijn wij zo zorgvuldig mogelijk te werk gegaan. Wij hebben daarbij gebruik gemaakt van de informatie die vrij toegankelijk is op het internet, wij hebben daarom geen invloed op de kwaliteit van deze informatie. Het kan dus voorkomen dat de informatie die u op deze website aan treft niet volledig is en dat u over de informatie over een goedkope kinderwagen vragen wilt stellen. Wij verzoeken u in dit geval contact met ons op te nemen door middel van het formulier op deze pagina. Dit is ook de juiste wijze als u ons over de aankoop van een kinderwagen vragen wilt stellen. Ook als u ons over deze site feedback wilt geven of commentaar kwijt wilt is dit de beste manier.

Wij streven er naar om al uw vragen binnen één werkdag te beantwoorden. Mochten wij daar om de één of andere reden niet in slagen dan zullen wij u daar binnen één werkdag van op de hoogte stellen.

De informatie op deze website is, hoe volledig mogelijk deze ook is samengesteld, volledig informatief van aard en er kunnen op geen enkele wijze wat voor rechten dan ook aan ontleend worden.